do emoji in posts behave strangely for anyone else?

Ask for help, or give suggestions about the forum.
Post Reply
User avatar
trashguts
Newbie
Posts: 13
Joined: Tue Jul 12, 2022 3:58 am
Website: https://trashguts.com

do emoji in posts behave strangely for anyone else?

Post by trashguts »

whenever someone adds an emoji to their posts, instead of being inline with the rest of the text, it ends up huge! i use firefox on a windows 11 laptop & the subsilver2 board style, i haven't tested it on any other browsers :')

attaching an example to show what i mean. it happens every time there's an emoji in a post, so i'm sure it isn't just an issue with this particular one:
Attachments
screenshot of aforementioned issue, text has been blocked out
screenshot of aforementioned issue, text has been blocked out
Screenshot 2022-08-02 103646.png (117.63 KiB) Viewed 84 times
User avatar
Grafo
Websurfer
Posts: 53
Joined: Tue May 10, 2022 4:14 pm
Website: https://grafo.zone/
Contact:

Re: do emoji in posts behave strangely for anyone else?

Post by Grafo »

Are you using custom CSS for the forum??
Image
Visit my website! https://grafo.zone/
XMPP: grafo@grafo.zone
User avatar
atKingMSPFA
Netizen
Posts: 37
Joined: Mon Jun 06, 2022 10:59 am
Location: on the INFORMATION SUPERHIGHWAYZ
Website: https://atking.neocities.org/
Contact:

Re: do emoji in posts behave strangely for anyone else?

Post by atKingMSPFA »

I think this is an issue with the SVG using its raw size, or not having a set width/height limit. Remove the stylesheets off of some websites that use SVGs and you get a similar effect.
atKing ~ NC - SH - MSPFA (+alt) ~
User avatar
trashguts
Newbie
Posts: 13
Joined: Tue Jul 12, 2022 3:58 am
Website: https://trashguts.com

Re: do emoji in posts behave strangely for anyone else?

Post by trashguts »

no custom CSS, just the subsilver2 board style from board preferences! maybe it's an issue with the theme, then? i have a harder time reading "dark mode" themes, so i switched it to this one as soon as i made an account :')

edit: quickly tested and yeah, this only happens on the subsilver2 board style, the other two (prosilver & lucid lime) are fine
Post Reply